'Transformers: Rise of the Beasts' krijgt synopsis én eerste teaser poster

'Transformers: Rise of the Beasts' krijgt synopsis én eerste teaser poster

Check hier het eerste beeld!

Hasbro hield zijn eerste Ignite-evenement voor investeerders. Zo laat het bedrijf zien wat de komende jaren aan zit te komen. Tijdens het evenement werd nieuwe Transformers: Rise of the Beasts-art vrijgegeven, en daar zit meer achter dan je misschien zou denken. Bovendien is er een synopsis vrijgegeven.

Het Ignite-evenement wordt door Hasbro zelf omschreven als een moment om investeerders en retailers te laten zien wat "nieuw en opwindend" is voor de komende paar jaren. Dat bracht een kleine preview voor Transformers: Rise of the Beasts met zich mee.

Transformers: Rise of the Beasts-poster
De grootste onthulling was vermoedelijk de poster voor Transformers: Rise of the Beasts. Die is bekend voor Beast Wars-fans en laat op subtiele wijze personages zien die er wel heel bekend uit zien: Airazor, Optimus Primal, Rhinox, Scorponak en misschien zelfs de originele Optimus Prime die ook in de film zit en wiens stem ingesproken wordt door Peter Cullen.

In het centrum van de Transformers: Rise of the Beasts-poster zien we een fel licht, dat misschien een eerbetoon is aan de Matrix of Leadership, die ook in de Beast Wars-reeks zit:


Bekijk de afbeelding

Ook sprak Jenny Whitlock van Hasbro over Transformers: Rise of the Beasts. "De film pikt de draad na de gebeurtenissen in Bumblebee uit 2018 op en volgt Optimus Prime, Bumblebee en een onwaarschijnlijke groep mensen die vergezeld worden door een stel krachtige nieuwe bondgenoten, de Transformers Beasts. De introductie van de Beast-personages wordt voor iedereen een belangrijk moment."

NieuwsFilm

meest populair