'Spider-Man: No Way Home' wordt afgeslacht in de Honest Trailer

'Spider-Man: No Way Home' wordt afgeslacht in de Honest Trailer

Spider-Man: No Way Home kreeg een toffe Honest Trailer.

De Honest Trailer voor Spider-Man: No Way Home is online gezet. Die maakt de film van het Marvel Cinematic Universe op heerlijke wijze belachelijk.

Spider-Man: No Way Home debuteerde half december in de bioscoop en is de derde solofilm voor Tom Hollands Spider-Man. De film leverde wereldwijd 1,8 miljard dollar op aan de box office en werd daarmee de zesde best verdienende film in de geschiedenis. Op 15 maart werd Spider-Man: No Way Home bovendien online beschikbaar gemaakt, waar ook records gebroken werden.

Spider-Man: No Way Home
Het grote succes van Spider-Man: No Way Home wordt toegeschreven aan de enorme ambities van het project, dat zich situeert in het multiversum van Marvel Studios.

De geheime identiteit van Spider-Man ligt op straat en hij vraagt Doctor Strange hem te helpen. Die doet dat, maar door toedoen van Peter mislukt te spreuk en steken schurken uit andere universa open, waaronder Doc Ock, Green Goblin en Electro.

Spider-Man: No Way Home wordt dus enorm op de hak genomen. Zo wordt Holland belachelijk gemaakt omdat hij tot nu toe altijd op de tweede plaats stond naast mensen als Iron Man en Nick Fury, en nu de derde man in zijn eigen film is. Ook worden de schurken op de hak genomen, net als het feit dat de film redelijk selectief was in de schurken die terug kwamen:



NieuwsFilm

meest populair