Deze thriller staat in één klap bovenaan Netflix Top 10

Deze thriller staat in één klap bovenaan Netflix Top 10

Crush knalt de Netflix-lijst binnen.

De afgelopen dagen stond de ijzige thriller The Ice Road bovenaan de Netflix Top 10, maar nu heeft de lijst eindelijk weer een nieuwe nummer één. Ook nu is het een thriller, al gaat deze wil over iets compleet anders.

De nieuwe koploper is de thriller Crush van regisseur Luis Prieto (Kidnap, Pusher) en met namen als Cameron Monaghan, Frank Grillo, Lilly Krug, John Malkovich en Sasha Luss. Sinds dinsdag staat de thriller op de streamingdienst.

In Crush, ook bekend onder de titel Shattered, woont een rijke vrijgezel op een afgelegen plek en hij bouwt daar een band op met een charmante vreemdeling. Maar hun relatie krijgt een afschuwelijke wending.

Crush: sinds 29 maart op Netflix
De ontvangst van Crush, in de States al in januari in de bioscoop en op schijf, is niet om over naar huis te schrijven. Ondanks dat grote namen komt de film niet verder dan 18 procent op de Tomatometer.

Ook het publiek blijkt niet enorm enthousiast: 25 procent als audience score. Klaarblijkelijk stemmen wel heel wat Netflix-kijkers op de thriller af. Heb jij de film al gezien?



NieuwsFilm

meest populair