Topacteur slechts één scène in nieuwe thriller Christopher Nolan

Topacteur slechts één scène in nieuwe thriller Christopher Nolan

Gary Oldman weer in zee met Nolan.

De cast van de nieuwe film van regisseur Christopher Nolan mag indrukwekkend genoemd worden en nu is duidelijk dat ook Gary Oldman te zien zal zijn in Oppenheimer. Opvallend is dat hij slechts één scène opneemt.

In de film over de "vader van de atoombom" zien we ook een reunie tussen Oldman en Nolan. De heren werkten eerder samen aan de The Dark Knight-trilogie. Oldman liet dit onverwachte nieuws vallen tijdens een interview op het Britse radiostation TalkSport.

De Oscarwinnaar verduidelijkte snel dat hij maar een kleine rol in de film te spelen heeft, en zei: "Ik heb één dag opnames, één scène, anderhalve pagina [van het script]."

Grote namen in grote film
Met een budget van $100 miljoen maakt Nolan de film over J. Robert Oppenheimer voor Universal Pictures. Peaky Blinders-acteur Cillian Murphy stapt in de schoenen van Oppenheimer en er zijn ook rollen voor onder meer Emily Blunt als Katherine Oppenheimer, Robert Downey Jr. als Lewis Strauss, Matt Damon als Lt. Gen. Leslie Groves, Florence Pugh als Jean Tatlock en Rami Malek als een wetenschapper.

De opnames voor Oppenheimer, met Hoyte van Hoytema achter de camera, vinden op dit moment plaats in New Mexico en op 21 juli 2023 moet de thriller in Nederlandse bioscopen in première gaan.

NieuwsFilm

meest populair