Een van de laatste films van Bruce Willis staat binnenkort op Netflix

Een van de laatste films van Bruce Willis staat binnenkort op Netflix

Gasoline Alley verschijnt deze maand.

De afgelopen jaren duikt Bruce Willis aan de lopende band op in allerlei matige titels. Binnenkort verschijnt zo'n titel op Netflix. Opvallend aan Gasoline Alley is dat deze een van de laatste films van de acteur.

Willis liet een aantal dagen geleden weten dat hij stopt met acteren, aangezien bij hem de hersenaandoening afasie is vastgesteld. De aandoening heeft invloed op iemands vermogen om te spreken, schrijven en begrijpen.

Een van zijn laatste films
In 2021 kon je Willis zien in maar liefst acht films. Ook in 2022 verschenen er al twee films met de acteur, namelijk A Day to Die en het reeds genoemde Gasoline Alley. Overigens komen er nog wel wat films met de acteur uit tot dat we echt zijn laatste film hebben gezien.

Op de IMDb staat dat hij al de films Vendetta, Fortress: Sniper's Eye, The Wrong Place, Soul Assassin, Corrective Measures, Wire Room, White Elephant en Paradise City heeft opgenomen. De kans is groot dat zijn allerlaatste film pas in 2023 verschijnt.

Hieronder de trailer voor Gasoline Alley die op 26 april als Netflix Original op de Nederlandse Netflix verschijnt.


In de actiethriller, ook met Luke Wilson en Devon Sawa, is een man betrokken bij de drievoudige moord van drie Hollywoodsterren en hij start zijn eigen onderzoek. Omdat hij hulp nodig heeft, schakelt hij twee rechercheurs in om een ​​samenzwering te ontmaskeren die explosiever is dan ze ooit hadden gedacht.

NieuwsFilm

meest populair