Nieuwe Captain America eerder terug in een Marvel-film dan je denkt?

Nieuwe Captain America eerder terug in een Marvel-film dan je denkt?

Anthony Mackie bezocht de set!

Een interessante ontwikkeling binnen het Marvel Cinematic Universe: het lijkt erop dat acteur Anthony Mackie rond heeft gehangen op de filmset van de film Black Panther: Wakanda Forever.

De acteur, die nu te zien is als de nieuwe Captain America, blijkt aanwezig te zijn geweest tijdens de opnames. Mackie vertelde dat toen hij aanwezig was om een prijs uit te reiken tijdens de Grammy-ceremonie.

Black Panther: Wakanda Forever-set
"Ik ben echt blij dat ik kan zeggen dat ze net klaar zijn met de opnames van Black Panther 2. Dat wordt echt buitengewoon, het wordt spectaculair. Ik zit er niet in, maar ik ben wel op de set geweest. Ik heb het gezien. Ik ben er echt enorm opgewonden over, en het is net klaar met de opnames," vertelde Mackie toen hem gevraagd werd naar zijn toekomst in de franchise.

Hoewel Mackie zegt dat hij niet in de film zit, denken fans daar heel anders over. Immers staan Marvel-acteurs er inmiddels wel om bekend dat ze prima (hoewel ze dat niet allemaal even leuk vinden) kunnen liegen over hun aanwezigheid of beter, afwezigheid, in een film.

Black Panther: Wakanda Forever is een moeilijke voor Marvel Studios, want men moest het doen zonder hoofdrolspeler Chadwick Boseman, die de strijd tegen kanker verloor. De film legt dan ook meer focus op Wakanda als natie dan op de Black Panther.

Of Mackie in de film zit, merken we eind dit jaar als Black Panther: Wakanda Forever in de bioscoop draait.

NieuwsFilm

meest populair