Klassieker van Robert Downey Jr. boekt groot succes op Netflix

Klassieker van Robert Downey Jr. boekt groot succes op Netflix

Sherlock Holmes: A Game of Shadows scoort!

In 99 procent van de gevallen doet een filmstudio in Hollywood er alles aan om een franchise voort te zetten die meer dan 1 miljard dollar opgebracht heeft met slechts twee films onder de gordel. Toch is er inmiddels een decennium verstreken sinds Sherlock Holmes: A Game of Shadows verscheen.

De film met Robert Downey Jr. en Jude Law was een succes. Er werd zelfs een derde deel aangekondigd, maar in juli 2019 vertrok de oorspronkelijke regisseur, Guy Ritchie, om vervangen te worden door Dexter Fletcher.

Geen Sherlock Holmes 3
Met de komst van Fletcher werd zelfs de releasedatum aangekondigd: december 2021 moest het zover zijn. Maar de maand kwam en ging, maar geen derde film.

Inmiddels zijn Downey Jr. en Law allebei druk met andere franchises en is het maar de vraag of ooit nog een vervolg uitgebracht wordt op Sherlock Holmes: A Game of Shadows.

Duidelijk is wel dat kijkers nog altijd genieten van de twee films die uitgebracht werden. Afgelopen weekend werd Sherlock Holmes: A Game of Shadows in de Verenigde Staten toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Daar debuteerde de film vrijwel meteen in de top tien, meldt de site FlixPatrol. Goed nieuws dus voor fans, want wellicht dat dit soort successen alsnog leiden tot meer.

NieuwsFilm

meest populair