Keanu Reeves-actiefilm scoort wereldwijd bizar goed op Netflix

Keanu Reeves-actiefilm scoort wereldwijd bizar goed op Netflix

John Wick: Chapter 2 scoort.

Wat zo fijn aan streamingdiensten is, is dat ze een gigantisch aanbod van films en series hebben. Er komt bijna geen einde aan het entertainment en niet alleen aan nieuwe releases.

De afgelopen maanden hebben we al gemerkt dat geliefde klassiekers en minder recente releases het enorm goed kunnen doen. Op dit moment is een oudere actiefilm met acteur Keanu Reeves in de hoofdrol erg populair.

John Wick
Het gaat om de film John Wick: Chapter 2. Die blijkt ineens in de wereldwijde top tien van Netflix beland te zijn, met maar liefst 7,8 miljoen uur aan streams de afgelopen week. Dat is niet niks, want daarmee is John Wick: Chapter 2 de vijfde best bekeken film op Netflix wereldwijd!

John Wick: Chapter 2 werd in 2017 in de bioscoop uitgebracht. We volgen Reeves als de gepensioneerde huurmoordenaar John Wick.

Hij wordt gedwongen om terug te keren om een bloedeed aan een Italiaanse crimelord te vervullen. De film was succesvol aan de box office en geliefd bij fans, maar ook bij critici.

Er kwam al een vervolg uit en wordt inmiddels gewerkt aan een vierde film in de franchise (die je in 2023 moet kunnen zien) en nog een televisieserie, The Continental.

NieuwsFilm

meest populair