'Fantastic Beasts'-fans reageren op de nieuwe Grindelwald

'Fantastic Beasts'-fans reageren op de nieuwe Grindelwald

Mads Mikkelsen nam de rol over; hoe doet hij het?

Sinds de release van de eerste trailer van Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore hebben fans en critici al lof voor de manier waarop acteur Mads Mikkelsen de rol van de duistere tovenaar Gellert Grindelwald over heeft genomen. Ze vergeleken dat met de wijze waarop Johnny Depp de rol in het verleden speelde.

De eerste recensies van Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore zijn inmiddels verschenen. De meeste critici hebben lof voor de rol van Mikkelsen.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore-fans
Inmiddels is Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore ook in de bioscoop te zien. Hier in Nederland kan je de film bijvoorbeeld vandaag al bekijken.

Ook in de Verenigde Staten zien steeds meer mensen Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore. En zij reageren nu op de wijze waarop Mikkelsen de rol van Grindelwald overgenomen heeft van Johnny Depp.

Het blijkt dat mensen over het algemeen lof hebben voor de rol. Sommige mensen vinden zelfs dat Grindelwald nu voor de verandering eens niet zo'n wappie-tovenaar is als eerder en wat realistischer en minder over the top wordt gespeeld:



NieuwsFilm

meest populair