Warner Bros. drukt op pauzeknop 'The Flash' na problemen met Ezra Miller

Warner Bros. drukt op pauzeknop 'The Flash' na problemen met Ezra Miller

Ook Ezra Miller doet gekke dingen.

Een paar dagen geleden werd duidelijk dat Ezra Miller compleet ontspoord zou zijn tijdens een vakantie op Hawaï. Hij zou mensen hebben bedreigd en dat leverde hem in ieder geval gebiedsverbod op.

En dat verhaal is ook in Hollywood geland en dan uiteraard ook bij een belangrijke opdrachtgever van de ster uit de Fantastic Beasts en DC Extended Universe-franchises.

Projecten met Ezra Miller op pauze
Volgens een bericht van Rolling Stone hebben Warner Bros. en DC-managers op 30 maart een noodvergadering gehad om de toekomst van de acteur te bespreken vlak na zijn arrestatie wegens wanordelijk gedrag en intimidatie.

Volgens Rolling Stone is de beslissing genomen om toekomstige projecten waarbij Miller betrokken is, inclusief mogelijke optredens in het DC Cinematic Universe, op pauze komen te staan.

Rolling Stone meldt dat [film=https://www.filmtotaal.nl/film/18307]The Flash[/i] een moeizaam productieproces had. Miller zou meerdere keren mentale inzinkingen hebben gehad. Er zou overigens geen sprake geweest zijn van geweld.

Wat de impact op The Flash is, is nog niet bekend. Even geleden werd de film verplaatst van 4 november 2022 naar 23 juni 2023.

NieuwsFilm

meest populair