Nieuwste Marvel-film krijgt flinke tik van 'Sonic 2'

Nieuwste Marvel-film krijgt flinke tik van 'Sonic 2'

Morbius gaat snel zakken in opbrengst.

Het vervolg Sonic the Hedgehog 2 van Paramount Pictures is naar verluidt op weg om $55 miljoen op te halen tijdens aankomende Noord-Amerikaanse premièreweekend. En dat heeft gevolgen voor de Marvel-film Morbius.

De start van deel twee is vergelijkbaar met het origineel, dat begin 2020 opende voor een sterk openingsweekend van $58 miljoen, slechts enkele weken voordat de COVID-19-pandemie van start ging.

Sonic 2 zorgt voor flinke daling opbrengst Morbius
Sonic 2 is buiten de States al gestart met een opbrengst van $30 miljoen. Met een budget van $90 miljoen, wordt verwacht dat het vervolg op Sonic the Hedgehog helemaal uit de kosten gaat komen.

Dit lijkt ook te gelden voor de huidige koploper van de Noord-Amerikaanse box-office, de Marvel-film Morbius. Toch zal die film een flinke klap krijgen, aangezien het tweede weekend niet verder zal komen dan $15-17 miljoen.

Op dit moment staat het $75 miljoen kostende Morbius van Sony Pictures op $90,4 miljoen wereldwijd. De Marvel-film draait vanaf 20 april in de Nederlandse bioscopen. Sonic 2 is nu al te bezoeken.

NieuwsFilm

meest populair