Gerucht: Marvel Studios bouwt op naar nieuwe grote oorlog

Gerucht: Marvel Studios bouwt op naar nieuwe grote oorlog

En wel in Black Panther: Wakanda Forever.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Als Ironheart straks haar debuut maakt in de film Black Panther: Wakanda Forever, zou dat volgens de verhalen een groot conflict teweeg brengen met de voornaamste antagonist van de film.

De site ComicBook.com wist enige tijd geleden al te melden dat Riri Williams, ofwel Ironheart, haar debuut zou maken in de film Black Panther: Wakanda Forever van Marvel Studios. Hoe groot haar rol precies zal zijn is niet zeker, maar een nieuw gerucht hint erop dat die in elk geval grote gevolgen gaat hebben.

Oorlog in het MCU
De site Murphy's Multiverse meldt dat een van de uitvindingen van Ironheart in Black Panther: Wakanda Forever leidt tot een conflict tussen Wakanda en een 'verborgen samenleving' die geleid wordt door de antagonist Namor the Sub-Mariner.

Daarmee lijkt het er ook op dat Ironheart een grotere rol zal hebben in Black Panther: Wakanda Forever, en dus niet hooguit een cameo waar het eerder op leek.

Over Black Panther: Wakanda Forever is weinig direct bekend, al maakten Disney en Marvel Studios wel al bekend dat de film de fictieve natie Wakanda en zijn cultuur moet vieren. Bovendien komt er een spin-off serie in Wakanda naar Disney+.

Black Panther: Wakanda Forever is eind dit jaar te zien.

NieuwsFilm

meest populair