Wat hebben 'Fantastic Beasts 3' en 'Ocean's Eleven' gemeen?

Wat hebben 'Fantastic Beasts 3' en 'Ocean's Eleven' gemeen?

Eddie Redmayne weet het.

De film Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore is in essentie Ocean's Eleven met tovenaars. Dat vindt hoofdrolspeler Eddie Redmayne van de nieuwste Wizarding World-film.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore is hier in Nederland al in de bioscoop te zien en kan in de Verenigde Staten over een week gezien worden. Hij pikt de draad op in het verhaal van de strijd die tegen Gellert Grindelwald gevoerd wordt.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore-verhaal
De film Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore laat zien hoe Dumbledore en Grindelwald het tegen elkaar op nemen, maar dat is niet zo gemakkelijk door hun bloedpact. De trailers lieten al een boel magisch conflict zien en er zit dan ook veel gaafs aan te komen in de film.

Tijdens een interview met The Tonight Show Starring Jimmy Fallon vertelde Redmayne dat de film zich onderscheidt van zijn voorgangers, door meer een overvalsfilm te zijn.

"Waar ik zo van houd bij deze, is dat het een soort overvalsfilm met tovenaars is. Het is een beetje als Ocean's Eleven, dat zich dan in de Wizarding World afspeelt. En Jude Law, die Dumbledore speelt, is in essentie George Clooney. En ik ben Brad Pitt [lacht]. Zie je de gelijkenissen niet?"

NieuwsFilm

meest populair