Erotische film met Ana de Armas scoort enorm op Prime Video

Erotische film met Ana de Armas scoort enorm op Prime Video

Deep Water staat er al tijden bovenaan.

Prime Video boekt groot succes met een psychologische en erotische thriller: Deep Water. De film scoort zo goed dat deze al sinds de release op 18 maart bovenaan de toplijst van de streamingdienst staat.

In Deep Water spelen Ben Affleck en Ana de Armas de hoofdrollen. We zien hoe het huwelijk van de ogenschijnlijk perfecte Vic (Affleck) en Melinda (de Armas) Van Allen verloopt. Er schuilt gevaar in, want ze spelen gevaarlijke hersenspelletjes.

Deep Water
Deep Water staat in veel landen op de eerste plaats van Prime Video en in een aantal andere landen in de top twee. Hier in Nederland is het bijvoorbeeld al de hele week de tweede best bekeken film op de streamingdienst van Amazon.

Gemiddeld staat de film op dit moment op de 2,6de plaats volgens FlixPatrol, en zien we daarmee dat de populariteit groot blijft.

De film werd prima ontvangen. Op Rotten Tomatoes lezen we: "Kijkers die wanhopig op zoek zijn naar een nieuwe erotische thriller, zullen Deep Water wel de moeite van het kijken waard vinden. Maar het is niet het beste werk van regisseur Adrian Lyne."

NieuwsFilm

meest populair