Deep Water

Deep Water (2022)

5,4 details

  • 153 Min
  • Drama
  • Thriller
  • Verenigde Staten
  • Australië
153 Min Verenigde Staten

Ben Affleck en Ana de Armas spelen de hoofdrollen als Vic en Melinda Van Allen, een welgesteld echtpaar uit New Orleans wiens huwelijk afbrokkelt onder het gewicht van wrok, jaloezie en wantrouwen. Terwijl hun wederzijdse provocaties en hersenspelletjes escaleren, verandert alles al snel in een dodelijk kat-en-muisspel als Melinda's minnaars beginnen te verdwijnen. Met zinderende en complexe prestaties van Ben Affleck en Ana de Armas en geregisseerd door een van de meest gevierde filmmakers van het genre, markeert Deep Water de terugkeer van de A-list erotische thriller, die je aandacht vanaf het begin vasthoudt en weigert los te laten terwijl je ontdekt hoe ver een persoon zal gaan.

Regie
Adrian Lyne
Cast
Ben Affleck, Rachel Blanchard, Tracy Letts, Dash Mihok, Finn Wittrock, Brendan Miller, Kristen Connolly, Devyn A. Tyler, Michael Scialabba, Jaren Mitchell, Ana de Armas, Juliet Brett, Lil Rel Howery, Jacob Elordi, Michael Braun, Jade Fernandez, Goldie Lowe.

Filmtotaal Recensie

Regie: Adrian Lyne | Scenario: Zach Helm, Sam Levinson | Cast: Ben Affleck (Vic Van Allen), Ana de Armas (Melinda Van Allen), Tracy Letts (Don Wilson), Grace Jenkins (Trixie), e.a. | Speelduur: 115 minuten | Jaar: 2022

Verliefdheid slijt met de jaren. Sommige stellen raken zo ver verwijderd van de vlinders in hun buik dat ze niet meer samen verder willen. Bij anderen verandert de verliefdheid in liefde. En daartussenin is een grote groep mensen die bij elkaar blijft omdat... tja, waarom eigenlijk? Soms is het gewenning of geld. Soms is het status of seks. Waarom de steenrijke Vic de bloedmooie Melinda nog bij zich houdt, is ingewikkelder. Zij doet in elk geval alles om een scheiding te forceren, met een openlijke reeks aan minnaars. Steeds weer nieuwe, want de minnaars blijven op mysterieuze wijze verdwijnen.

Bij deze verdwijningen wordt steeds met een schuin oog gekeken naar Vic, die zijn fortuin heeft verdiend met computerchips. Het is immers een publiek geheim dat de jeugdige vrienden die de jongere Melinda erop nahoudt vaak meer zijn dan alleen goed gezelschap. Toch lijkt Vic er niet echt mee te zitten. Sterker nog, hij lijkt er een kick uit te halen zijn vrouw hiermee bezig te zien. Hij gaat zelfs met deze chaperons in gesprek en nodigt ze uit in het huis van de Van Allens, zonder het hete hangijzer te benoemen.

alle artikelen (6)

Deep Water Nieuwsberichten