Ana de Armas en Ben Affleck in stomende trailer 'Deep Water'

Ana de Armas en Ben Affleck in stomende trailer 'Deep Water'

Amazon Prime Video heeft de film, die lange tijd op de planken lag, opgekocht.

Na een eerdere wat ongemakkelijke teaser is er nu een volledige trailer online verschenen voor Deep Water, de erotische thriller van Adrian Lyne met Ana de Armas en Ben Affleck.

De thriller van 20th Century Studios en New Regency had eigenlijk gewoon de bioscopen moeten halen, maar heeft nu een definitief onderkomen gevonden op Amazon Prime Video. Naar verluidt zou de film niet al te best zijn, maar of dat ook de exacte reden is weten we nog niet.

Flop vermeden?
Een andere reden om de film te verplaatsten naar streaming ligt mogelijk ook bij het feit dat steeds meer grote en ook goed ontvangen drama's het niet goed doen aan de bioscoopkassa's. Zo zagen we films als The Last Duel en West Side Story de laatste maanden genadeloos floppen.

Affleck en de Armas spelen de hoofdrollen van Vic en Melinda Van Allen, een welgesteld echtpaar uit New Orleans wiens huwelijk afbrokkelt onder het gewicht van wrok, jaloezie en wantrouwen. Terwijl hun wederzijdse provocaties en hersenspelletjes escaleren, verandert alles al snel in een dodelijk kat-en-muisspel als Melinda's minnaars beginnen te verdwijnen.

Deep Water is vanaf 18 maart a.s. te streamen via Amazon Prime Video.



NieuwsFilm

meest populair