Hoe erotisch is Ana de Armas eigenlijk in 'Deep Water': kijken of skippen?

Hoe erotisch is Ana de Armas eigenlijk in 'Deep Water': kijken of skippen?

De eerste recensies staan nu online.

Alweer even geleden had het duo Ben Affleck (The Last Duel) en Ana de Armas (No Time to Die) een relatie. Dit kwam doordat ze de film Deep Water opnamen. De relatie is alweer even voorbij, de film verschijnt zeer binnenkort.

Nu zijn de eerste recensies online verschenen voor de film van Adrian Lyne (Fatal Attraction, Indecent Proposal), omschreven als een erotische thriller. Op het moment van schrijven staat Deep Water op een magere 44 procent na 45 opgenomen recensies.

Behoorlijk ruw voor de kijker
"Deep Water wordt aangekondigd als een erotische thriller, maar het bouwt weinig urgentie op doordat de inzet nooit duidelijk wordt," aldus Alison Willmore van New York Magazine/Vulture.

"Na een gevaarlijke, zelfs persoonlijke eerste helft, wordt Deep Water op alle verkeerde manieren grof," schrijft Chuck Bowen van Slant Magazine.

"De dynamiek tussen Ana De Armas en Ben Affleck is fascinerend: niet belachelijk genoeg om 'camp' te noemen, maar is daar ook niet ver van verwijderd," meent Chuck Bowen en Slant Magazine.

"Lyne is een getalenteerde regisseur en houdt ons voldoende vast, zelfs tijdens het maffe laatste derde deel van de film," oordeelt Peter Debruge van Variety.

Maar er is ook een 5/5, van Elena Lazic van Little White Lies: "Een genot van begin tot eind." Vanaf morgen staat Deep Water op Prime Video. Denk jij dat je deze film gaat kijken?



NieuwsFilm

meest populair