Deze aangrijpende film doet het sterk op Netflix

Deze aangrijpende film doet het sterk op Netflix

Sandra Bullock in de hitlijst van de streamingdienst.

De drie films One Shot, Furioza en Crush staan bovenaan de Netflix Top 10. In de plekjes daaronder is weer een nieuwe titel verschenen. Dit keer geen recente film of Netflix Original, maar een oudere film met Sandra Bullock, op nummer acht.

De actrice die op dit moment succes heeft met de actiekomedie The Lost City was in 2000 te zien in de dramakomedie 28 Days van regisseur Betty Thomas (John Tucker Must Die, Private Parts) en met rollen voor Viggo Mortensen, Dominic West, Elizabeth Perkins, Azura Skye en Steve Buscemi.

In 2000 werd de dramakomedie erg wisselend ontvangen. Na 86 recensies staat 28 Days op 33 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. "Ook al behandelt 28 Days een moeilijk onderwerp, het komt licht en oppervlakkig over, en misschien zelfs een beetje prekerig," luidt de critics consensus op de site.

28 Days nu op Netflix
In 28 Days is Gwen Cummings een succesvolle New Yorkse schrijfster die er een wild uitgaanspatroon op na houdt. Ze duikt op in alle trendy clubs, maar haar leven neemt een radicale wending wanneer ze op het huwelijksfeest van haar zus Lily volledig door het lint gaat. Ze wordt vervolgens veroordeeld tot een afkickkuur van 28 dagen in een ontwenningskliniek.



NieuwsFilm

meest populair