Brute actiethriller grijpt koppositie in Netflix Top 10

Brute actiethriller grijpt koppositie in Netflix Top 10

Stevige Poolse film Furioza op één.

Eerder deze week verscheen de film Furioza in de Netflix Top 10. De stevige actiethriller kwam binnen op een vierde plaats en is de afgelopen dagen naar boven geklommen en staat nu op de koppositie.

Furioza van regisseur Cyprian T. Olencki nam de eerste plek over van de actiefilm One Shot. Het stevige Furioza staat er misschien wel wat langer dan gemiddeld, aangezien er een prima ontvangst was.

In oktober 2021 verscheen Furioza al in de Poolse bioscopen en werd later als een vierdelige serie uitgezonden. Op IMDb staat de film na een kleine duizend stemmen op een redelijke 6,5.

Furioza pakt koppositie in Netflix Top 10
"Furioza is een donkere, grimmige en brutale film en zeker niet voor iedereen weggelegd. De thema's familie, broederschap en moraliteit resoneren, zelfs met de oppervlakkige behandeling ervan. En daarom moet deze gewaardeerd worden," schreef de recensent van Ready Steady Cut.


In Furioza gaat politieagente Dzika achter een georganiseerde misdaadgroep aan. De extreme groep voetbalfans was ooit onderdeel van haar leven, maar nu ze een politieagente is, is het klaar.

Ze doet beroep op haar oude geliefde David: of hij wordt informant, of zijn broer gaat voor een lange tijd de gevangenis in. Met de rug tegen de muur stemt David in. Hij moet een manier vinden om in de groep te infiltreren.

NieuwsFilm

meest populair