De bron van alle ellende in 'Jurassic World Dominion' is bekend

De bron van alle ellende in 'Jurassic World Dominion' is bekend

Opnieuw is er een dubieuze organisatie.

De afgelopen dagen kregen we een aantal nieuwe beelden uit Jurassic World Dominion te zien. De zesde film in de franchise start gelijk in de bewoonde wereld, waar mensen in aanraking komen met de vele soorten dinosauriërs die aan het einde van Jurassic World: Fallen Kingdom (2018) vrij worden gelaten.

In gesprek met Empire geeft regisseur Colin Trevorrow aan dat hij ook echt een andere film wilde maken en daarom een nog gevaarlijkere dino introduceert, de Giganotosaurus.

"Ik wilde iets maken dat aanvoelde als de Joker," aldus Trevorrow over de Giga. "Het wil gewoon de wereld zien branden."

Eigendom van BioSyn
"BioSyn kreeg het contract om de dinosaurussen te huisvesten die door verschillende regeringen over de hele wereld zijn gevangen," onthult Trevorrow over de Dominion-verhaallijn. "Ze beweren dat het een onderzoeksfaciliteit is waar ze de farmaceutische mogelijkheden van de dieren kunnen bestuderen. Maar er zijn nog andere dingen aan de hand."

Een belangrijke rol daarbij is voor acteur Mamoudou Athie, die BioSyn-medewerker Ramsay Cole speelt. "Een zeer ambitieuze en vooruitstrevende jongeman," bekende de acteur zelf in gesprek met Empire.

Compleet nieuwe film
"Het is een geheel nieuw soort film," belooft Trevorrow tegenover het Britse blad. "Het is het ding waar ik de hele tijd op heb gewacht."

Hoe anders Jurassic World Dominion wordt, zie je vanaf 9 juni in de Nederlandse bioscopen. Hieronder zie je de even geleden verschenen trailer.



NieuwsFilm

meest populair