'Twilight'-acteur wilde eigenlijk opstappen bij de derde film

The Twilight Saga: Eclipse verloor bijna een hoofdrolspeler.

Tussen 2008 en 2012 was de culturele impact van The Twilight Saga op zijn grootst. Het liefdesverhaal tussen een vampier en een jong meisje paste perfect in de toenmalige young adult-trend.

Acteur Kellan Lutz, die de rol van vampier Emmett Cullen speelde, vertelde tijdens een podcast dat hij even overwogen had om uit de franchise te stappen. Dat kwam vooral door de lange wachtperiodes die hij had op dat moment.

The Twilight Saga
Lutz vertelde tijdens de podcast rond The Twilight Saga:

"Ik was heel gelukkig, vooral bij Twilight. Maar terwijl de andere films verder gingen, moesten we alleen maar wachten leek het wel. Ik tekende bijna niet meer voor de Breaking Dawn-films, omdat ik zei: 'Jongens, ik moet mentaal ergens mee bezig zijn', en het was uitputtend. Ik heb maar één leven en als ik op mijn dertigste dood ga, dan heb ik een paar maanden wachtend op de set van Twilight doorgebracht."

"Mijn agent zei toen: 'Maar denk aan al het geld dat je verdient', en ik zei alleen maar: dat kan je niet meenemen."

"Dat geld maakt mij niet zoveel uit. Ik heb genoeg gewerkt. Ik ben dankbaar dat we de films gemaakt hebben, maar het kwam op een punt dat mijn passie, de twinkeling in mijn ogen, er niet meer was en het is echt zorgwekkend als je niet meer verliefd bent op hetgeen waar je van houdt."

NieuwsFilm

meest populair