Karen Gillan vindt het jammer dat dit mist in 'Avengers: Endgame'

Karen Gillan vindt het jammer dat dit mist in 'Avengers: Endgame'

De actrice bewijst weer een goed gevoel voor humor te hebben.

Actrice Karen Gillan onthult een hilarisch momentje van spijt dat ze voelt rond Avengers: Endgame. Namelijk dat ze de kans niet greep om een shout out toe te voegen naar die andere grote franchise waar ze deel van was.

Avengers: Endgame diende in 2019 als de culminatie van de eerste drie fases van het Marvel Cinematic Universe. We zagen Thanos er in eerste instantie in slagen om de helft van het universum uit te roeien met behulp van de Infinity Stones. De overgebleven Avengers komen samen en bedenken een plan, dat te maken heeft met tijdreizen, om de boel terug te draaien.

Avengers: Endgame
In Avengers: Endgame speelde actrice Karen Gillan wederom de rol van Nebula. Een rol die behoorlijk bijzonder was door de extra dimensie die het personage had gekregen.

Een fan op Twitter liet weten het eigenlijk nog best jammer te vinden dat Gillan de kans niet greep op dat moment om ook te verwijzen naar Doctor Who. Daarop reageerde de actrice op de haar kenmerkende wijze dat dit haar nog altijd nachtmerries bezorgt:



Gillan was jarenlang te zien als Doctor Who-companion Amy Pond, een rol die ze in het vijfde seizoen speelde en tot het zevende volhield. Ook speelde ze de rol nog eens in de Christmas-special van 2013, The Time of the Doctor.

NieuwsFilm

meest populair