Geweldig nieuw 'Fantastic Beasts'-personage krijgt een veel grotere rol

Geweldig nieuw 'Fantastic Beasts'-personage krijgt een veel grotere rol

De toekomst is mooi voor Jessica Williams.

Sinds vorige week is Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore dan eindelijk in de bioscoop te zien. Het is geen make-or-break moment voor de prequelserie, aangezien Warner Bros. al een hele tijd geleden bekend maakte minstens vijf delen te willen maken.

Tegelijk bepaalt Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore vermoedelijk voor een groot gedeelte in hoeverre fans betrokken blijven bij de Wizarding World, of dat ze helemaal af gaan haken en het niet meer gaan volgen. Duidelijk is dat Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore minder kans maakt om te slagen dan zijn voorgangers.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore-terugkeer
Actrice Jessica Williams speelde al in de tweede Fantastic Beasts-film de rol van Professor Lally Hicks van Ilvermorny. De actrice kreeg een grotere rol in Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore en laat nu weten meer te doen te krijgen in de volgende film.

"Ik wist altijd al dat mijn personage in alle nieuwe Fantastic Beasts-films zou zitten. Ik speel een personage dat Eulalie Hicks heet en de spreukenles geeft op Ilvermorny, de Noord-Amerikaanse toverschool. Ik wist dat ze een kleine rol had in Crimes of Grindelwald, maar in 3, 4 en 5 een behoorlijk grote rol krijgt en een belangrijk deel van het verhaal is."

Producent David Heyman vertelde recent dat de eventuele vierde film nog geen scenario heeft en dat schrijfster J.K. Rowling nog niet begonnen is met schrijven.

NieuwsFilm

meest populair