Gewelddadige film opeens weer een hit op Netflix

How It Ends uit 2018 weer populair op streamingdienst.


De Netflix Top 10 is weer een oudere Netflix Original rijker. Dit keer zien we dat de actiethriller How It Ends uit 2018 tussen de best bekeken films op Netflix staat. Toch opvallend.

How It Ends komt van regisseur David M. Rosenthal (The Perfect Guy) en er zijn rollen voor onder meer Theo James, Forest Whitaker, Grace Dove, Nicole Ari Parker, Kat Graham en Mark O'Brien. De film verscheen op 13 juli 2018 op de streamingdienst.

De ontvangst van How It Ends was erg wisselend. Op de Tomatometer van Rotten Tomatoes staat de thriller op een magere 17 procent na achttien recensies. Toch weet de film nog steeds een publiek te vinden op Netflix.

How It Ends op nummer 7 in Top 10 van Netflix
In de film zijn Will Reacher en zijn schoonvader de directeuren van een groot bedrijf dat gespecialiseerd is in golfuitrustingen. Ze gaan een weekendje naar Milwaukee voor het sluiten van een zakendeal.

Maar dan slaan na hevige aardbevingen alle elektrische netwerken in de Verenigde Staten uit, met vele branden tot gevolg. Will weet niet wat er aan de hand is, maar een ding is zeker: hij moet weer naar Seattle, waar zijn zwangere vrouw op haarzelf is aangewezen.NieuwsFilm

meest populair