Salma Hayek uit de kleren in 'Magic Mike 3'

Salma Hayek uit de kleren in 'Magic Mike 3'

De actrice gaat From Dusk till Dawn dunnetjes overdoen.

De voor een Oscar genomineerde actrice Salma Hayek (From Dusk till Dawn) voegt zich bij de cast van het volgende Magic Mike-vervolg, ter vervanging van actrice Thandiwe Newton.

"Thandiwe Newton heeft de moeilijke beslissing genomen om niet door te gaan met Magic Mike's Last Dance om familiezaken te regelen," vertelde een woordvoerder van Warner Bros. aan Variety.

De film wordt exclusief voor HBO Max gemaakt. Het derde deel zal naar verwachting de strik om de trilogie zijn. De productie is net begonnen in het Verenigd Koninkrijk.

Hayek opnieuw met slang?
De oorspronkelijke regisseur van de film, Steven Soderbergh, staat weer aan het roer. Reid Carolin, die de eerste twee films schreef, keert terug als scenarioschrijver.

In een interview met Variety in februari liet Carolin doorschemeren dat de vrouwelijke hoofdrol van cruciaal belang zal zijn voor de plot van het vervolg.

"Het gaat echt over een vrouw die vastzit aan een vreselijke stripshow en zich dan realiseert: 'Wat doe ik hier in godsnaam?'," zei Carolin even geleden. "En dan komt Magic Mike een kijkje nemen. Ze gaat het konijnenhol in en vraagt: 'wat wil ik echt?'"

Magic Mike's Last Dance is de titel en Channing Tatum is weer van de partij. Het zou zomaar kunnen dat we Hayek weer met een slang op het podium zien.



NieuwsFilm

meest populair