Magic Mike's Last Dance
Zichzelf tegensprekende film draait nog steeds om ontblote mannen.
play

5,1 details

  • 112 Min
  • Komedie
  • Drama
  • Verenigde Staten
112 Min Verenigde Staten

Magic" Mike Lane gaat na lange tijd het podium weer op nadat hij door een mislukte zakendeal blut is en als barman werkt in Florida. Voor een hopelijk laatste uitspatting gaat Mike naar Londen met een rijke socialite (Hayek Pinault) die hem een aanbod doet dat hij niet kan weigeren… al heeft zij zo haar eigen plannen. Als Mike er uiteindelijk achter komt wat haar bedoeling is, blijkt er veel op het spel te staan. Zal het hem en het groepje sexy nieuwe dansers dat hij moet klaarstomen lukken om een geweldige show neer te zetten?

Regie
Steven Soderbergh
Cast
Channing Tatum, Salma Hayek, Nancy Carroll, Ayub Khan-Din, Caitlin Gerard, Ellen Marguerite Cullivan, Gavin Spokes, Liam Edwards, Christopher Bencomo, Christie-Leigh Emby, Juliette Motamed, Kasey Iliana Sfetsios, Barbara Ryan, Daniel Llaca, Adam Howe, Carmen Olivares, Nas Ganev, Stuart Cooke, Stephane Fichet, Alan Cox, Christopher Villiers, Suzanne Bertish, Vicki Pepperdine, Ethan Lawrence, Nikkita Chadha, Kylie Shea, Erin Cline.
Release
09.02.2023
Release NL
09.02.2023
Release DVD
14.06.2023

Filmtotaal Recensie

Regie: Steven Soderbergh | Scenario: Reid Carolin | Cast: Channing Tatum (Mike), Salma Hayek Pinault (Maxandra), Ayub Khan-Din (Victor), Jemelia George (Zadie), e.a. | Speelduur: 112 minuten | Jaar: 2023

Ex-professioneel stripper Mike verdient tegenwoordig zijn kost met andere klusjes, maar wanneer een rijke en wanhopige dame een lapdance van hem eist maakt hij zoveel in haar los dat ze hem meeneemt naar Londen waar hij de kans krijgt om zijn eigen show te runnen. Mike krijgt de smaak te pakken, maar hoe meer passie hij in zijn project stopt hoe meer tegenslagen hij op zijn bord krijgt - inclusief de gevoelens van de rijke dame die niet zo afstandelijk kan zijn als ze graag zou willen.

De film is net een paar minuten bezig of Channing Tatum staat alweer vakkundig zijn kruis tegen iemand aan te wrijven. Een tango mag dan wel de liefde bedrijven zijn in dansvorm, maar wat hij met Salma Hayek in die scène doet is een stuk minder romantisch en heel wat vuriger. Neem het in je op, want zo'n grote portie choreografische seks wordt niet meer opgediend.

videotrailers & clips

alle artikelen (16)

Magic Mike's Last Dance Nieuwsberichten