Channing Tatum denkt van deze twee Hollywood-iconen te winnen bij een dancebattle

Channing Tatum denkt van deze twee Hollywood-iconen te winnen bij een dancebattle

Hij schat zijn kansen erg hoog in!

Channing Tatum heeft met Magic Mike al aardig wat moves kunnen laten zien. Hij is dan ook van mening dat George Clooney en Brad Pitt geen schijn van kans maken in een dancebattle. Dat moeten we nog maar eens zien!

In een leugendetector-interview met Vanity Fair werd de 43-jarige acteur het hemd van het lijf gevraagd. Het leek alsof elk onderwerp wel voorbij kwam en zo ook zijn danceskills.

Vernietigen
Hij blijkt veel vertrouwen te hebben indien hij het op dit vlak zou moeten opnemen tegen andere acteurs. Zowel Clooney als Pitt denkt hij te kunnen verslaan.

"Ik vernietig ze in een dance-off, ik zou ze echt compleet verpletteren in een dance-off!" De leugendetector vond ook dat hij hier de waarheid sprak.

Magic Mike
Binnenkort zal de Amerikaanse acteur weer de kans krijgen om wat van zijn danspasjes te laten zien in Magic Mike's Last Dance. Of je veel van het dansen kan verwachten valt nog te bezien, maar er zal ongetwijfeld genoeg in gestript worden voor de liefhebbers. Hoe dan ook krijg je veel van Tatums naakte torso op het beeldscherm.



NieuwsFilm

meest populair