Vanavond 'Magic Mike' tijdens 'Ladies Night': maar is zijn 'Last Dance' ook echt 'hot'?

Vanavond 'Magic Mike' tijdens 'Ladies Night': maar is zijn 'Last Dance' ook echt 'hot'?

Zowel in de Vue als bij Pathé uitverkochte zalen voor derde Magic Mike.

Vanavond is het weer Ladies Night in een groot aantal Nederlandse bioscopen. En gek is dat niet. De film Magic Mike's Last Dance gaat namelijk in première.

In Vue in Alkmaar zijn er in de avond maar liefst acht voorstellingen en alle zalen zijn nagenoeg stijf uitverkocht. Het is duidelijk dat veel vrouwen uitkijken naar de moves van Channing Tatum. Of zouden ze voor Salma Hayek gaan? Wie weet.

Recensies Magic Mike's Last Dance
Los van de moves van Channing en Salma zou je je kunnen afvragen of de film ook een beetje vermakelijk is.

De eerste recensies zijn ondertussen door Rotten Tomatoes verzameld en op het moment van schrijven staat de film op 57 procent, met een 5.80/10 als gemiddelde beoordeling.


Flitsen van de originele 'magic'
"In deze laatste film spelen Soderbergh en Tatum met de verwachtingen van het publiek en dat leidt tot teleurstellende resultaten. Er zijn een paar flitsen van de originele 'magic', maar het ontbreekt aan de energie die de eerste twee films zo spannend maakte," vindt Katie Walsh van Tribune News Service.

Meest sexy deel
"Misschien wel het meest sexy deel van de Magic Mike-films. Het is intiem en emotioneel zonder iets van de warmte te verliezen die gepaard gaat met een sensuele dry-humping-scène," oordeelt Shirley Li van The Atlantic.

Vreemde film
"Verreweg het meest belachelijke deel in de trilogie en het is een van de vreemdste films die ik in lange tijd heb gezien, helaas niet op een manier dat de film zo slecht is dat het goed wordt," aldus Richard Roeper van Chicago Sun-Times.

Waarschijnlijk prima vermaak
Klaarblijkelijk is de verrassing er wel een beetje vanaf dat Tatum al dansend zijn lichaam tentoonstelt. En gek is dat natuurlijk niet na al twee films. Popcorn-vermaak dus. Veel plezier vanavond als je gaat.



NieuwsFilm

meest populair