Channing Tatum belt Marvel Studios nog regelmatig over gecancelde 'Gambit'-film

Channing Tatum belt Marvel Studios nog regelmatig over gecancelde 'Gambit'-film

De acteur kan het maar niet loslaten.

Channing Tatum's film over het X-Men-personage Gambit zou oorspronkelijk in 2016 uitkomen, maar werd daarna meerdere keren uitgesteld en kwam uiteindelijk terecht in productielimbo. In een nieuw interview voor zijn nieuwe film Magic Mike's Last Dance vertelde Tatum over het inmiddels geschrapte project en dat hij er nog steeds niet overheen is.

Disney
Gambit is al die jaren een grote passie geweest voor Tatum, maar toen Disney een aantal jaar geleden 20th Century Fox overnam, was het project officieel van de kaart. Tatum vertelde hier het volgende over:
"Uiteindelijk denk ik gewoon dat de toon van de film die we wilden maken heel ver verwijderd was van wat ze wilden doen - of, weet je, misschien wachten ze af hoe ze het met ons of zonder ons doen."

Afstand nemen
De acteur hoopt ergens nog steeds dat hij Gambit tot leven kan brengen, maar geeft toe dat hij het ook los moet gaan laten:

"We bellen af en toe, maar we moeten het spiritueel, emotioneel en mentaal loslaten."

Fans vergelijken Tatum's band met de geschrapte film met een scheiding op Twitter:



Magic Mike
Magic Mike's Last Dance wordt zoals de titel suggereert Tatum's laatste uiting als het geliefde personage. Benieuwd? Hieronder bekijk je de trailer. De film komt 9 februari uit in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair