'Magic Mike 3' met Channing Tatum krijgt opvallende laatste 30 (sensuele) minuten

Een half uur alleen maar dansen!

Wouter Drummen 25 november 2022 12:59 in Algemeen
Channing Tatum keert nog een enkele keer terug als zijn geliefde personage Mike Lane voor een Magic Mike-film. Dat is ook wel duidelijk te merken aan de titel van het nieuwe en dus laatste deel, dat Magic Mike's Last Dance heet. Het team achter de film verklapt nu dan ook dat het verhaal een spetterend einde zal hebben.

Tatum zal, net zoals in de vorige delen, weer behoorlijk veel gaan dansen en strippen. Hij werd in de eerste twee films al bijgestaan door de nodige andere grote namen zoals o.a. Matthew McConaughey en Joe Manganiello, maar deze keer is niemand minder dan Salma Hayek van de partij.

Wat te verwachten
In de film worden de twee verliefd op elkaar en op het einde dansen ze er samen op los, maar dit is een behoorlijk lange en indrukwekkende scène. De laatste scène van de film, waarin Tatum en Hayek los gaan op de dansvloer, duurt maar liefst 30 minuten! Beelden zijn hier nog niet van, maar wel al een eerste kiekje, dat hieronder te zien is.Het verhaal van het derde deel begint niet geweldig voor Mike. Een zakelijke deal loopt en de klippen, waardoor hij geen rooie cent meer te makken heeft. Hij vindt een baantje als barman, maar wanneer een rijke socialite hem naar Londen lokt met een aanbod dat hij niet kan weigeren, besluit hij weer te gaan dansen. De opdracht is echter lastiger dan gedacht.

Mocht je de (behoorlijk sensuele) trailer gemist hebben, bekijk die dan hieronder! De film zelf zal vanaf februari 2023 in de Nederlandse bioscopen draaien.NieuwsFilm