'Sonic'-film vanaf vandaag ook op Netflix te zien

'Sonic'-film vanaf vandaag ook op Netflix te zien

Het tweede deel draait op dit moment in de bioscoop.

Goed nieuws voor degenen die Sonic 2 graag in de bioscoop willen bekijken maar de eerste film nog niet hebben gezien. Deze is vanaf vandaag namelijk beschikbaar op Netflix.

Bekijk de afbeelding
Sonic is een van de best geslaagde videogamefilms ooit (al lag die lat niet erg hoog). Hoewel de critici de tweede film iets minder warm hebben onthaald, is het enthousiasme voor de avonturen van de razendsnelle egel en zijn vrienden nog altijd groot.

Voor wie het eerste deel uit 2020 nog niet heeft gekeken, is het handig dat deze vanaf nu op Netflix te streamen is. Sonic is een avonturenfilm die leuk is voor het hele gezin en daarmee een absolute aanrader.

Eerder was de film overigens al beschikbaar op Prime Video.

Sonic (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeff Fowler | Cast: Ben Schwartz, Jim Carrey, James Marsden, e.a.
De razendsnelle, knalblauwe egel Sonic ontvlucht zijn thuisplaneet wanneer kwaadwillenden zijn krachten willen stellen en belandt op aarde. Maar ook hier is hij niet veilig, want de overheid opent al snel de jacht op hem na een incident met het stroomnetwerk. Aan de knettergekke Dr. Robotnik om hem te vangen. Gelukkig krijgt Sonic hulp van politieagent Tom en zijn vriendin in zijn strijd tegen de schurk, die met allerlei moderne wapens blijkt te zijn uitgerust.


Benieuwd naar deze film? Je kunt hem eventueel hier direct bekijken.

NieuwsFilm

meest populair