Goed nieuws voor 'Dune: Part Two'!

Goed nieuws voor 'Dune: Part Two'!

Josh Brolin bevestigt: opnames in juli.

Na de release van Dune in de tweede helft van 2021 leek het even onzeker of het vervolg er wel zou komen. Want ondanks dat de scifi-verfilming erg sterk werd ontvangen, waren de box office-resultaten maar net voldoende om regisseur Denis Villeneuve aan het werk te zetten.

Nu komt acteur Josh Brolin met goed nieuws tijdens Live with Kelly and Ryan. Het was namelijk erg twijfelachtig of de opnames wel op tijd zouden starten om de verschijningsdatum te halen.

"Ik ben er nog niet helemaal aan begonnen," zei Brolin terwijl hij naar zijn maag greep. Hij legde uit dat hij "niet zo gedreven" is in fitness terwijl hij een eenjarige opvoedt en ook al een driejarige heeft. "We beginnen in juli, dus ik moet wel beginnen."

Dune: Part Two in oktober 2023
Brolin is in Dune te zien als Gurney Halleck, wapenmeester van House Atreides en een van Paul Atreides (Timothée Chalamet) mentoren.

In het vervolg zijn er ook rollen voor Zendaya als Chani, Rebecca Ferguson als Lady Jessica Atreides, Florence Pugh als Princess Irulan Corrino, Austin Butler als Feyd-Rautha, Stellan Skarsgård als Baron Vladimir Harkonnen en Javier Bardem als Stilgar.

Dune: Part Two staat gepland voor 30 oktober 2023.

NieuwsFilm

meest populair