'Dune'-sterren Josh Brolin en Javier Bardem in paniek over vervolg

'Dune'-sterren Josh Brolin en Javier Bardem in paniek over vervolg

Ze zijn er nog niet klaar voor.

De opnames van Dune: Part Two moeten later dit jaar van start gaan. De preproductie is inmiddels van start en dat maakt dat bepaalde castleden hun best moeten doen om in vorm te komen.

Acteur Josh Brolin had daar een geinig verhaal over te delen met Collider. "Javier [Bardem] en ik hadden iets soortgelijks. We gaven aan elkaar toe tijdens de Oscars, dat we allebei een klein beetje in paniek verkeren," aldus Brolin.

Heel veel afvallen
"We hadden het erover met Denis Villeneuve. Nog niets gelezen, maar een week eerder met hem gesproken. Maar hij zei: 'jullie zullen de hele tijd vechten. Jullie zijn in de woestijn geweest bij de Fremen, dat soort dingen'. Dus we raakten volledig in paniek en zagen die kleine vriend die we bij ons droegen op onze buik. Dus we zitten allebei in een dieet, helemaal tijdens de Oscars, wat je absoluut niet zou kunnen zien. We bevonden ons dus echt al in een paniekdieet."

De twee hebben gelukkig nog wel even.

Het eerste deel werd in oktober 2021 uitgebracht in de bioscoop en op HBO Max. Daarmee werd het meteen een van de best bekeken films ooit op de streamingdienst. Maar deze tweede film zal niet die strategie volgen en in plaats daarvan eerst uitkomen in de bioscoop en na 45 dagen op HBO Max.

NieuwsFilm

meest populair