Weer een grote bioscoopfilm direct naar Netflix

Weer een grote bioscoopfilm direct naar Netflix

Dit keer is het The Man From Toronto.

De wereldwijde rechten, behalve China, van de actiekomedie The Man From Toronto zijn verkocht aan streaminggigant Netflix. De hoofdrollen in die film zijn voor Kevin Hart en Woody Harrelson.

Het project is ontwikkeld en geproduceerd door Sony Pictures, waarbij de studio oorspronkelijk van plan was de film in augustus in de bioscoop uit te brengen. Nu gaat het rechtstreeks naar de streamer. De deal valt onder de exclusieve first-look deal die Sony vorig jaar met Netflix sloot.

Het verhaal draait om een geval van persoonsverwisseling nadat 's werelds dodelijkste huurmoordenaar (Harrelson), bekend als de 'man uit Toronto', en een vreemdeling (Hart) elkaar tegenkomen in een Airbnb. Er volgt al snel chaos als het personage van Hart de wereld van de moordenaar binnenstapt.

Van de regisseur van The Hitman's Bodyguard
Kaley Cuoco, Jasmine Mathews, Lela Loren, Pierson Fode, Jencarlos Canela en Ellen Barkin spelen ook rollen in de film die afkomstig is van de Australische regisseur Patrick Hughes (The Hitman's Bodyguard), met een script van schrijvers Robbie Fox en Chris Bremner.

Netflix zal The Man From Toronto later dit jaar online zetten.

NieuwsFilm

meest populair