Johnny Depp en Amber Heard hebben elkaar wederzijds 'misbruikt'

Johnny Depp en Amber Heard hebben elkaar wederzijds 'misbruikt'

Volgens voormalig relatietherapeut namen Johnny Depp en Amber Heard deel aan een relatie waar ze elkaar wederzijds misbruikten.

Johnny Depp en Amber Heard hebben deelgenomen aan een relatie waar ze elkaar wederzijds hebben misbruikt. Dat is wat hun voormalige relatietherapeut heeft laten weten in de rechtszaak die tussen de twee beroemdheden plaatsvindt.

Depp en Heard zijn al jaren verwikkeld in een controversiële juridische strijd. De twee beroemdheden hebben elkaar ontmoet op de set van The Rum Diary in 2011.

Depp en Heard
In 2015 trouwden Johnny Depp en Amber Heard, maar een jaar later had de actrice al een scheiding aangevraagd. Daarnaast beschuldigde ze Depp van huiselijk geweld, wat leidde tot meerdere rechtszaken.

Zo begon Depp een smaadzaak tegen het Britse roddelblad The Sun, omdat ze de acteur een "vrouwenmepper" hadden genoemd. Depp is nu een rechtszaak begonnen tegen Heard voor het publiceren van een opiniestuk waarin ze, zonder nadrukkelijk Depp te benoemen, vertelt slachtoffer te zijn geweest van huiselijk geweld voor haar scheiding in 2016.

Rechtszaak
De rechtszaak begon eerder deze week en sindsdien hebben beide kanten grote beschuldigingen tegen elkaar geuit. Heard heeft haar ex-man beschuldigd van seksuele mishandeling, terwijl Depps advocaten vasthouden dat Heard haar beschuldigingen van misbruik heeft vervalst om zo haar carrière te bevorderen.

De laatste ontwikkeling in deze doorlopende rechtszaak is de getuigenis van relatietherapeut Laurel Avis Anderson. Deze relatietherapeut werkte met Heard en Depp aan hun relatie, toen ze nog getrouwd waren in 2015.

Relatietherapeut
Tijdens de rechtszaak heeft Anderson getuigd dat het voormalige echtpaar een relatie had waarin ze elkaar wederzijds misbruikten. Dit is wat Anderson zei in haar getuigenis: "Ik dacht dat hij goed onder controle was. Met Ms. Heard, werd hij getriggerd. Ze waren bezig met wat ik zag als wederzijds misbruik."

Tijdens haar getuigenis heeft Anderson ook andere details bekendgemaakt over de therapiesessies die ze met het voormalige echtpaar heeft gehad. Volgens Anderson zouden beide partijen schuldig zijn van het uitlokken van gevechten, waarbij Heard soms eerst Depp zou slaan.

Warner Bros.
Andersons getuigenis zal waarschijnlijk opnieuw ophef brengen over het besluit van Warner Bros. om Depp te ontslaan van zijn rol als Grindelwald in de Fantastic Beasts filmreeks. Hierbij helpt het ook niet dat Heard haar belangrijke rol in de Aquaman filmreeks (van Warner Bros.) wel kan blijven spelen.

Volgens fans zou dit hypocriet van Warner Bros. zijn geweest. Om deze reden hebben ook een redelijk aantal fans (tevergeefs) opgeroepen tot het ontslag van Amber Heard voor haar rol in Aquaman and the Lost Kingdom.

NieuwsFilm

meest populair