'Guardians of the Galaxy: The Holiday Special' wordt enorm grappig

'Guardians of the Galaxy: The Holiday Special' wordt enorm grappig

Karen Gillan over de special van James Gunn.

Actrice Karen Gillan vertelt tijdens een nieuw interview dat de The Guardians of the Galaxy Holiday Special volgens haar "extreem grappig" gaat worden. Dat ondanks dat ze de special nog niet gezien heeft.

Gillan keert dit jaar nog terug naar het Marvel Cinematic Universe. Ditmaal in een special die voor Disney+ ontwikkeld wordt. Die brengt haar personage, Nebula, terug. Ook zien we Star-Lord, Gamora, Drax, Groot, Rocket en Mantis verschijnen en staat regisseur James Gunn weer aan het roer. Die maakte ook het scenario.

The Guardians of the Galaxy Holiday Special
Details over de The Guardians of the Galaxy Holiday Special zijn momenteel nog niet bekend. Wel vertelde Gunn dat de special de langverwachte derde film in de trilogie inluidt. Die film is ook meteen de laatste die hij wil maken in de franchise.

Gunn hintte erop dat meerdere MCU-helden in de special geïntroduceerd zullen worden, waaronder wat hijzelf ziet als "een van de beste MCU-personages ooit."

De opnames begonnen afgelopen februari en inmiddels kan Gillan haar enthousiasme nauwelijks meer in toom houden. "Ik heb de special nog niet gezien. Maar ik weet zeker dat het extreem grappig wordt."

NieuwsFilm

meest populair