Waarom 'Fantastic Beasts' deze controverse compleet negeert

Waarom 'Fantastic Beasts' deze controverse compleet negeert

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore negeert de nieuwe Grindelwald.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore-acteur Mads Mikkelsen legt uit waarom de film niet ingaat op het andere uiterlijk van zijn personage, Gellert Grindelwald.

Tijdens een interview met The Hollywood Reporter over zijn slechterik, legt Mikkelsen uit dat het creatieve team heel bewust de keuze maakte om niet in te gaan op de verandering van het gezicht van Grindelwald. In plaats daarvan laat men het gewoon voor wat het is. Met prima reden.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore-wisseling
"Dat was heel bewust," begon Mikkelsen het interview. "Iedereen weet waarom hij een ander gezicht heeft. De hele wereld weet waarom. Het zou bijna als een easter egg voor de realiteit zijn om erop te wijzen dat we van acteur gewisseld waren. Hopelijk nemen we hen in de eerste scène meteen goed mee en accepteren ze de wereld."

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore brengt acteur Mikkelsen in de rol van Gellert Grindelwald, als vervanger van Johnny Depp.

Depp werd door Warner Bros. verzocht om de rol op te geven, nadat hij een rechtszaak tegen The Sun verloor. Hij klaagde het Britse roddelblad aan dat hem een 'vrouwenmepper' had genoemd wegens smaad, een zaak die hij niet won.

Daarop werd Mikkelsen gecast, die volgens fans en critici goed werk levert.

NieuwsFilm

meest populair