January Jones toont haar enorme decolleté aan heel Instagram

January Jones toont haar enorme decolleté aan heel Instagram

Is het een badpak, een jurkje of toch iets anders?

Voor wie X-Men: First Class uit 2011 heeft gezien, heeft ook actrice January Jones gezien als het personage Emma Frost. En die versie van het Marvel-personage was behoorlijk opvallend gekleed. De actrice zien we regelmatig in vergelijkbare outfits op Instagram.

Overigens ken je de in Sioux Falls, South Dakota geboren blondine ook uit heel wat andere titels. Ze was te zien in films als Good Kill uit 2015, Unknown uit 2011 en The Boat That Rocked uit 2009.

Haar laatste rol tot op heden had ze in de miniserie Spinning Out uit 2020 en op de IMDb zien we dat ze op dit moment één nieuw project heeft klaarstaan. Dit is de misdaadthriller God Is a Bullet van regisseur Nick Cassavetes, met ook Ethan Suplee, Nikolaj Coster-Waldau, Jamie Foxx en Maika Monroe.

In een opvallend jurkje of zo op Insta
"Gemengde reacties, ik weet het. Is het een jurk of een badpak, is het een babydoll of een 'hot granny', (ik realiseer me ook dat ik te bleek ben om in de zon te staan, maar het is ochtend en ik ga nu regelrecht naar binnen)," schrijft de toch wat cynische January bij een zeer opvallende foto.

Op de foto zien we de actrice inderdaad in een wel heel opvallend outfit. Wat het ook is... het valt op. Je zou bijna haar modieuze zonnebril over het hoofd zien.


Wil je de 44 jarige January Jones in haar opvallend outfitje zien? Bekijk dan nu de foto op haar Instagram!


NieuwsFilm

meest populair