Nieuwe Marvel-film 'Doctor Strange 2' op weg naar gigantische box office

Nieuwe Marvel-film 'Doctor Strange 2' op weg naar gigantische box office

Dat wordt wat!

De volgende film van Marvel Studios, Doctor Strange in the Multiverse of Madness, lijkt een gigantische hit te worden aan de Amerikaanse box office.

De site BoxOfficePro.com meldt dat Doctor Strange in the Multiverse of Madness vermoedelijk gaat eindigen op een Amerikaanse box office van tussen de 170 en 205 miljoen dollar. Dat is meer dan de 165 tot 205 miljoen dollar waar eerder op gewezen werd.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Vorige week werd de kaartverkoop voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness in de Verenigde Staten gelanceerd. Dat brak meteen records op Fandango voor vervroegde kaartverkoop.

Echt gek is dat niet gezien de torenhoge verwachtingen die klampen aan Doctor Strange in the Multiverse of Madness. De film brengt het multiversum duidelijk en ferm naar het Marvel Cinematic Universe, wat betekent dat we gaan zien hoe Doctor Strange samen met zijn bondgenoot Wong (de Sorcerer Supreme) en de machtige Scarlet Witch moet jagen op andere Strange's uit het multiversum.

Dat belooft heel wat chaos te veroorzaken, met name omdat een van die varianten van Doctor Strange de meest kwaadaardige van allemaal blijkt te zijn! Vecht maar eens tegen jezelf, zouden we zeggen.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness is volgende maand in de bioscoop te zien.

NieuwsFilm

meest populair