Deze spionagefilm wordt erg goed bekeken op Netflix

Deze spionagefilm wordt erg goed bekeken op Netflix

Met onder meer Wesley Snipes.

Vandaag kon je al lezen dat de mysterieuze horrorfilm Choose of Die op de zesde plek in de Netflix Top 10 is binnengekomen. Naast deze Netflix Original maakt een duidelijk oudere spionagefilm zijn debuut in de lijst.

En dan hebben we het over The Contractor, een spionage-actiefilm uit 2007 met onder meer Wesley Snipes[/film]. De regie van de film lag in handen van [url=https://www.filmtotaal.nl/persoon/30448]Josef Rusnak (The Thirteenth Floor).

De entree van The Contractor[ is ergens ook een beetje opvallend. Op Prime Video van Amazon debuteerde namelijk de Amazon Original The Contractor met Chris Pine en Kiefer Sutherland. Ook die film wordt goed bekeken.

The Contractor op nummer 8 in Top 10 van Netflix
Een scherpschutter (Snipes) leeft een teruggetrokken leventje op zijn ranch ergens in Montana. Op een dag wordt hij door zijn werkgever teruggeroepen, omdat hij na een mislukte aanslag op een terrorist de boel moet afronden.

Na het beramen van een succesvolle aanslag op dezelfde terrorist, komt hij erachter dat hij er ingeluisd is. Hij vermoordde geen terrorist maar een hoge politiefunctionaris (Charles Dance). Hij duikt onder en raakt bevriend met een meisje van 12 jaar (Eliza Bennett) die hem helpt.



NieuwsFilm

meest populair