Onheilspellende beelden 'Nope' van 'Us'-regisseur

Onheilspellende beelden 'Nope' van 'Us'-regisseur

Fraaie promo met een basketbalheld Stephen Curry.

Over ruim vier maanden is de volgende film van regisseur Jordan Peele in de Nederlandse bioscopen te zien. Peele ken je van films als Us en Get Out en zijn nieuwste heet Nope.

Alweer even geleden verscheen de eerste trailer voor Nope online en die liet heel wat onheilspellende beelden zien. Onderstaande teaser met basketbalheld Stephen Curry doet dat ook, op een creatieve manier.

In de spot loopt Curry een basketbalveld op dat zich in een schuur bevindt. Nadat hij een schot heeft gelost, begint alles te trillen. Terwijl het schot naast gaat en de bal terugkaatst naar de ingang van de schuur, gaat Curry op onderzoek uit. Dan ziet hij dat de bal de lucht in wordt gezogen.


Nope vanaf 21 juli in de bioscoop
In Nope zien we een klein dorpje dat te maken krijgt met iets mysterieus dat uit de lucht komt. Het lijkt een soort wolk dat iets met de plaatselijke bevolking uitspookt. De verwachting is dat de situatie symbool staat voor een (huidig) maatschappelijk issue.

Vanaf 21 juli zie je Nope, met hoofdrollen voor onder meer Daniel Kaluuya (Get Out), Keke Palmer (If Beale Street Could Talk) en Steven Yeun (Minari), in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair