Opvallend detail over The Riddler in 'The Batman' onthuld

En check de wraakvolle openingsscène van de DC-film.

Sinds gisteren staat The Batman op HBO Max en dat is toch al vrij snel. De DC-film draait nog steeds in de bioscopen en nu is de film al online te zien. Erg fijn natuurlijk voor de fans die de film (ook) thuis willen kijken.

Online is nu een opvallend detail uit de film opgedoken, dat zeker een [b]SPOILER[/i] is als je de film nog moet kijken. Dus je bent gewaarschuwd!

Opvallend detail over The Riddler
Een fan met haviksogen bekeek de film al op HBO Max en zag dat het personage van Paul Dano al na ongeveer een half uur uitkijkt over de Iceberg Lounge, daar waar later een aanslag plaatsvindt.

"Precies op 31:55 in The Batman kun je Paul Dano's Riddler zien in het raam tegenover de Iceberg Lounge. Wachtend, kijkend," schreef ene Ryan. Regisseur Matt Reeves (Cloverfield) bevestigde later dat dit klopt. [i]"Inderdaad, dit kan ik bevestigen. 100%."[i]


Openingsscène The Batman
HBO Max heeft vlak voor de online release de openingsscène online gezet. Bekijk hieronder deze clip waarin Gotham de betekenis van wraak begint te leren, uiteraard uitgevoerd door Robert Pattinsons Bruce Wayne alias de Batman.



NieuwsFilm

meest populair