Wat wil de superschurk Gorr the God Butcher in 'Thor: Love and Thunder'?'

Wat wil de superschurk Gorr the God Butcher in 'Thor: Love and Thunder'?'

De schurk van acteur Christian Bale.

In de trailer voor Thor: Love and Thunder zagen we al een aantal onthullingen, maar we kregen nog geen blik op de schurk Gorr the God Butcher, die gespeeld gaat worden door Christian Bale. Maar wie is dat personage en wat wil hij? Mogelijke SPOILERS!

In de tweede Marvel-film van Taika Waititi (Thor: Ragnarok) krijgen we het personage geïntroduceerd en zoals zijn naam al zegt is Gorr een "Godenslachter".

Bekijk de afbeelding
Gorr, de Godenslachter
In de comics leeft Gorr op een gevaarlijke planeet waar zijn soort gelooft dat Goden over hen waken. Als de moeder, vriend en kinderen doodgaan, denkt Gorr dat de Goden niet bestaan en wordt hij verbannen.

Als Gorr erachter komt dat de Goden wel bestaan en dat zij Gorrs familie niet hielpen, zweert hij dat hij alle Goden zal doden. Hij weet vervolgens de All-Black te bemachtigen, het krachtige Necrosword.

Als hij in zijn eentje niet sterk genoeg blijkt, werft hij een leger met 'shadow berserkers' en weet hij meer en meer Goden te doden. Als Thor dit merkt gaat hij op onderzoek uit en komt hij tegenover Gorr te staan. Ook tijdreizen en meerdere 'variants' van Thor komen dan in het spel.

Thor: Love and Thunder draait vanaf begin juli in de wereldwijde bioscoopzalen. Hieronder een eerdere video over Gorr The God Butcher van CBR.



NieuwsFilm

meest populair