Josh Brolin belooft terug te keren als Thanos

Als Marvel Studios dat wilt.

Als Marvel Studios ooit wil dat Josh Brolin (Avengers: Infinity War) terugkeert als Thanos, dan staat de acteur daar zeker voor open. Tijdens SiriusXM's Jess Cagle Show werd Brolin gevraagd naar zijn rol als de Mad Titan.

"Ik weet niet wat hun plan is. We hebben dit ding na tien jaar een beetje afgerond. Ik was zo blij en ik vond het geweldig om daar bij betrokken te zijn, want dat was niet de bedoeling toen ik er voor het eerst bij betrokken raakte," zei Brolin tijdens de show.

"Het hele Thanos-personage, het was meer een cameo. Ze hadden nog niet eerder het gevoel gehad dat ze een schurk hadden die substantieel genoeg was voor wat ze aan het creëren waren," vertelde de acteur. "Toen waren er twee films waarin ik hem moest spelen."

Terugkeer als Thanos zeker niet uitgesloten
Mocht Marvel echter bellen, dan belooft Brolin dat hij zeker naar de studio zal luisteren om te horen wat ze in gedachten hebben.

"Ik weet niet waar ze heen gaan, nee. Het is niet dat ik er geen interesse in heb," voegde Brolin eraan toe. "Ze hebben hun eigen richting waar ze zich zorgen over maken en als ze willen dat ik het doe, zou ik het zeker doen, maar ik weet niet hoe ze er nu over denken."

Een jonge Thanos werd eerder in verband gebracht met een cameo in Eternals, maar dat gebeurde niet. Opvallend is wel dat zijn broer Eros / Starfox (Harry Styles) te zien is in die recente Marvel-film.

NieuwsFilm

meest populair