Liam Neeson wil alleen onder deze conditie terugkeren naar 'Star Wars'

Liam Neeson wil alleen onder deze conditie terugkeren naar 'Star Wars'

Liam Neeson ziet een terugkeer als Jedi Qui-Gon Jinn in een film wel zitten.

Liam Neeson heeft bekendgemaakt dat hij geïnteresseerd is om terug te keren naar het Star Wars universum als Jedi Qui-Gon Jinn, maar alleen als hij dit personage in een film krijgt te spelen. Het is meer dan 20 jaar geleden dat Neeson te zien was naast Ewan McGregor en Natalie Portman in Star Wars: Episode I - The Phantom Menace.

Met dank aan streamingdienst Disney+ is het Star Wars universum de afgelopen jaren uitgebreid, waarbij verschillende iconische personages en acteurs terugkeerden tot het universum. Zo kwam er ook een serie over Boba Fett getiteld The Book of Boba Fett.

Obi-Wan Kenobi
De première van de Obi-Wan Kenobi Disney+-serie komt steeds dichter bij en veel fans hopen dat Neeson misschien toch een cameo maakt in de serie. De fans hopen de Jedi terug te zien keren als een force ghost.

En daarnaast hopen de fans dat dan ook Neeson de rol van deze Jedi dan weer speelt. En hoewel het nog steeds mogelijk is dat Liam Neeson terugkeert in Obi-Wan Kenobi, lijken zijn recente uitspraken erop te wijzen dat hij niet snel zal terug keren als de Jedi Qui-Gon Jinn.

Liam Neeson
Tijdens een gesprek met ComicBook over zijn opkomende actiefilm Memory, bevestigde Neeson dat hij zeker interesse had om zijn rol als Qui-Gon opnieuw te spelen. Echter had hij wel een specifieke eis hiervoor.

Dit is wat de acteur precies te zeggen had: "Oh, ik denk het wel, ja, ja, ja, ik denk het wel ... als het een film was. Ja, ik ben een beetje een snob als het op TV aankomt, moet ik toegeven, ik hou gewoon van het grote scherm, weet je? Qui-Gon, ik kan niet geloven dat het al 24 jaar geleden is dat we Star Wars: The Phantom Menace maakten, ik kan gewoon niet geloven waar de tijd gebleven is. Het was een geweldige ervaring om die film in Londen te maken."

NieuwsFilm

meest populair