Jennifer Grey (Dirty Dancing) over 'mismatch' met Swayze en hete relatie met Johnny Depp

Jennifer Grey (Dirty Dancing) over 'mismatch' met Swayze en hete relatie met Johnny Depp

De actrice blikt terug op de iconische film en haar band met beide acteurs.

Jennifer Grey's bekendste rol is zonder enige twijfel Dirty Dancing. De actrice was in de cult-film naast Patrick Swayze te zien als Baby Houseman, maar hoewel de film haar wereldberoemd maakte, heeft de actrice er niet alleen maar goede gevoelens aan overgehouden. Tijdens een recent interview laat zij zich hierover uit.

Ondanks het feit dat de twee sterren een geweldige chemie lijken te hebben, zegt Grey dat dit absoluut niet het geval was: "Eigenlijk horen Baby en Johnny helemaal niet bij elkaar, en hetzelfde gold voor Patrick en ik. We waren geen natuurlijke match".

Spanning
Het was volgens de 62-jarige actrice dan ook lang niet altijd even makkelijk: "We moesten overkomen als twee mensen die goed bij elkaar passen, maar dat was gewoon niet het geval, waardoor er wat spanning ontstond. We waren echter 'gedwongen' om samen te zijn".

"Er was dus af en toe wel wat frictie tussen ons, maar daar heb ik nu wel spijt van. Ik zou Patrick graag nog eens willen zien om hem dan te zeggen: "Het spijt me dat ik niet gewoon kon waarderen hoe je was en dat ik niet van onze tijd samen heb genoten"".

Koppel
De nodige mensen hoopten dat de twee sterren een relatie zouden krijgen na Dirty Dancing, maar het is dus wel duidelijk dat Grey hier geen interesse in had, al snapt ze eigenlijk niet goed waarom: "Ik heb wel vaker gedacht: "Wat is er mis met me?" Maar we wilden gewoon allebei andere dingen in het leven".

"Hij trouwde en was smoorverliefd op zijn vrouw. Ik kreeg een relatie met Mathhew Broderick. We waren gewoon allebei heel verschillend". De acteur waarmee Grey wel een intense relatie heeft gehad was Johnny Depp, waar ze zich eveneens over uitlaat.

Depp
Na Broderick was Grey een tijdje met Depp: "Het was een behoorlijke 'hete' relatie. Er was echt een vuur tussen ons en ik was helemaal weg van hem, er is niemand zoals hij. Johnny gaf mij ook gewoon zoveel energie, het was geweldig en alle vervelende dingen die ik had meegemaakt maakte hij weer goed!"

NieuwsFilm

meest populair