Balen! 'Spider-Man: Across the Spider-Verse' is weer uitgesteld

Balen! 'Spider-Man: Across the Spider-Verse' is weer uitgesteld

Het langverwachte vervolg op Spider-Man: Into the Spider-Verse zal nu uitkomen in juni 2023.

Sony heeft bekendgemaakt dat de langverwachte animatiefilm Spider-Man: Across the Spider-Verse - Part 1 is uitgesteld van oktober 2022 tot juni 2023. Het eerste deel van deze animatie filmreeks heette Spider-Man: Into the Spider-Verse en kwam uit richting het einde van 2018.

Voordat Spider-Man: Into the Spider-Verse uitkwam werd al bekendgemaakt dat er plannen voor een vervolg waren. De opkomende film had zijn oorspronkelijke releasedatum staan voor april 2022, maar deze werd later verschoven naar oktober 2022.

Across the Spider-Verse
Sony heeft nu bekendgemaakt dat Spider-Man: Across the Spider-Verse - Part 1, nu officieel (alleen) Spider-Man: Across the Spider-Verse gaat heten. Daarnaast maakte de studio bekend dat de releasedatum van de film verplaatst za worden naar 2 juni 2023.

Ook de releasedatum van Spider-Man: Across the Spider-Verse - Part II is verschoven. Dit derde deel in de animatie filmreeks zal uitkomen op 29 maart 2024.

Animatie en productie
Het is niet duidelijk waarom Sony heeft besloten om Spider-Man: Across the Spider-Verse weer uit te stellen, maar de kans is groot dat het komt doordat de filmmakers nog hard bezig zijn met het maken van de film. Elk universum uit de multiversum in deze animatiefilm bevat een unieke animatie stijl, waardoor het animeren langer dan normaal kan duren.

Het kan zijn dat Sony besloten heeft om de release van de film uit te stellen, zodat het creatieve team meer tijd heeft om de film zo perfect mogelijk te maken. Tegelijkertijd kan het ook zijn dat de film toevallig 'slachtoffer' is geworden van een verandering in zijn releasedatum, want dit gebeurt best regelmatig.

NieuwsFilm

meest populair