'Jurassic World: Dominion'-cast over terugkeer oudgedienden

'Jurassic World: Dominion'-cast over terugkeer oudgedienden

Jeff Goldblum had het naar zijn zin.

Over een paar maanden krijgen filmkijkers een heel toffe ervaring: Jurassic World: Dominion. De film wist heel wat fans al enorm te boeien, omdat de Jurassic Park-sterren Sam Neill, Laura Dern en Jeff Goldblum hun rollen weer spelen.

In een recent interview met People, vertelde Goldblum hoe het was om weer samen met zijn co-sterren van vroeger in één film te zien te zijn. Hij noemde hen "twee van de beste menselijke wezens op deze planeet."

Jurassic World: Dominion-terugkeer
"Het was meteen als vanouds," begon Goldblum. "We hadden zo'n geweldige ervaring in de eerste film. En natuurlijk zijn het twee van de beste acteurs van onze tijd in de wereld. En ik heb ervan gehouden. We hebben al die jaren contact gehouden, maar het was zo opwindend."

Deze zomer vormt Jurassic World: Dominion de conclusie van twee trilogieën, en zijn twee generaties voor het eerst samen in beeld te zien.

Jurassic World: Dominion speelt zich vier jaar na de verwoesting van Isla Nublar af. Dinosaurussen leven (en jagen) nu naast mensen over heel de wereld. Deze fragiele balans zal de toekomst veranderen en beslissen, voor eens en voor altijd. Zullen mensen bovenaan de voedselketen blijven staan, in een wereld die ze nu delen met de meest gevaarlijke wezens uit de menselijke geschiedenis?

NieuwsFilm

meest populair