Filmanalist: 'Harry Potter' is alleen te redden met 'The Cursed Child'

Filmanalist: 'Harry Potter' is alleen te redden met 'The Cursed Child'

Klopt dat wel?

Volgens een aantal analisten is er maar één manier om de Wizarding World te redden op dit moment. Zij stellen dat, als de Harry Potter-franchise wil groeien voorbij de drie (en nog eens geplande twee) Fantastic Beasts-films, de franchise terug moet keren naar zijn roots.

Tijdens een interview met The Wrap vertelde Exhibitor Relations analist Jeff Bock dat Warner Bros. toch serieus moet gaan kijken naar de mogelijkheid om Harry Potter and the Cursed Child te verfilmen.

Harry Potter and the Cursed Child
"Er zijn veel richtingen die Warner in zou kunnen slaan met de Wizarding World, ten minste, op de lange termijn. Maar op dit moment moeten ze terugkeren naar waar de fans het meest van houden van de franchise en dat is Harry," aldus Bock.

"Of het nou een verfilming van Cursed Child of iets anders is, het volgende project moet iets zijn dat dichter bij de boeken ligt en zorgt voor zin in een spin-off die echt uit kan breken, net als de eerste Fantastic Beasts dat deed."

Harry Potter and the Cursed Child is een toneelstuk geschreven door Jack Thorne, op basis van een verhaal van Rowling.

We zien de terugkeer van verschillende geliefde personages uit de boeken, waaronder Harry, Ron en Hermione. Het verhaal speelt zich 19 jaar na het verslaan van Voldemort af en we volgen Harry en zijn zoon Albus Severus, die voor chaos zorgt als een Time-Turner er per ongeluk voor zorgt dat Cedric Diggory niet gedood wordt door Voldemort.

NieuwsFilm

meest populair