Deze spannende thriller wordt erg goed bekeken op Netflix

Deze spannende thriller wordt erg goed bekeken op Netflix

Vreemde familie, onder leiding van Helen Hunt.

Opnieuw weet een horrorthriller de Netflix Top 10 binnen te dringen. Dit keer is het de film I See You uit 2019 van regisseur Adam Randall. De film komt binnen op de zevende plaats en werd toch heel aardig ontvangen.

Op Rotten Tomatoes staat de Tomatometer namelijk op een prima 79 procent. "I See You struikelt over zijn eigen verhalende verdraaiingen, maar een solide cast en een effectieve mix van angst en spanning maken dit langzaam opbouwende mysterie het bekijken waard," luidt de critics consensus.

I See You nu op Netflix te zien
In de horrorthriller wordt een jongen vermist en moet hoofdinspecteur Greg Harper de balans zien te vinden tussen het onderzoek en de problemen die hij thuis heeft met z'n vrouw Jackie. Haar grip op de realiteit begint drastisch af te nemen door een recente affaire van Greg.

Als er iets kwaadaardigs in hun huis opduikt en hun zoon Connor in een levensgevaarlijke situatie terecht komt, wordt de harde waarheid over het huishouden van de familie Harper eindelijk naar boven gehaald.

I See You met rollen voor Helen Hunt, Erika Alexander en Judah Lewis staat sinds 20 april op Netflix en hieronder zie je de trailer.



NieuwsFilm

meest populair